Home Ervaringen Friesland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Paragnost-friesland.nl


  Paragnosten in Friesland geven live advies, inzicht en hulp aan de telefoon.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  paragnosten Daghoroscoop  Stier door  paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door  paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door  paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door  paragnosten Daghoroscoop  Maagd door  paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door  paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door  paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door  paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door  paragnosten Daghoroscoop  Waterman door  paragnosten Daghoroscoop  Vissen door  paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met live paragnosten uit Friesland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Friesland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Friesland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Friesland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op paragnost-friesland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Friesland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Monique
  Ervaring met paragnost Monique
  Hoi monique,

De datum dat jij mij doorgaf klopte echt. Ik bel je heel snel weer. Heel erg bedankt.

Gr J




Ervaring van J met paragnost Monique   Ervaring van J met paragnost Monique   Ervaring van J geplaatst op 1 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Luna M
  Ervaring met paragnost Luna M
  Wat een aangename dame . Heel mooi gesprek gehad . Zo een mooie toekomst.als ze uitkomt laat ik zeker wat weten .dank je.




Ervaring van Sonia met paragnost Luna M   Ervaring van Sonia met paragnost Luna M   Ervaring van Sonia geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Luna M  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Laila
  Ervaring met paragnost Laila
  Lieve Laila, dank je wel voor je mooie en bijzonder gesprek net! Je wist heel veel te vertellen, wat ik zelf niet had verwacht, maar ik heb er super veel aan gehad.




Ervaring van J met paragnost Laila   Ervaring van J met paragnost Laila   Ervaring van J geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Marco
  Ervaring met paragnost Marco
  Marco is een topper. Hij voelt heel veel aan. Een sterke persoon. Een echte aanrader.




Ervaring van Sophia  met paragnost Marco   Ervaring van Sophia  met paragnost Marco   Ervaring van Sophia geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Simone
  Ervaring met paragnost Simone
  Heel mooi en zuiver gesprek met Simone gehad. Eerlijk en oprecht. Ze heeft mij inzichten gegeven waar ik weer verder mee kan. Soms is het goed dat iemand je een spiegel voorhoudt. Blij met ons gesprek, ik ga je zeker weer bellen. Een aanrader.

Liefs Amrah x




Ervaring van Amrah met paragnost Simone   Ervaring van Amrah met paragnost Simone   Ervaring van Amrah geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Simone  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mayela
  Ervaring met paragnost Mayela
  Mayela is een top medium met een hart van goud en ontzettend mooie ziel. Is er altijd voor je wanneer je er behoefte aan hebt. Geen sprookjes maar altijd eerlijkheid en duidelijk. Dankjewel lieve lieve schat.




Ervaring van M met paragnost Mayela   Ervaring van M met paragnost Mayela   Ervaring van M geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Bo
  Ervaring met paragnost Bo
  Bo is vaak kort maar krachtig. Een van de weinigen die zonder aarzeling kan zeggen jij krijgt de woning, jij wordt aangenomen, jij hebt de opleiding gehaald etc.




Ervaring van L met paragnost Bo   Ervaring van L met paragnost Bo   Ervaring van L geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Amber
  Ervaring met paragnost Amber
  Hoi Amber,
Wat hadden we een leuk gesprek. Alles wat je vertelde klopte. Dank voor alle antwoorden en advies. We spreken elkaar snel weer.

Amber is echt een aanrader. Ze is heel lief, bied een luisterend oor en geeft goede raad

Gr.C




Ervaring van C met paragnost Amber   Ervaring van C met paragnost Amber   Ervaring van C geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Luna
  Ervaring met paragnost Luna
  Hartelijk Dank Luna voor alle bevestigingen,
U heeft al mijn vragen heel mooi beantwoord.
Zeker de moeite waard om nog s terug te bellen.
Gr.
Happy girl.




Ervaring van Happy girl  met paragnost Luna   Ervaring van Happy girl  met paragnost Luna   Ervaring van Happy girl geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Luna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Nina, bedankt voor je consult, fantastische ervaring en wat ik zelf ook voelde . Ik hou je op de hoogte . Groetjes Els.




Ervaring van Els met paragnost Nina   Ervaring van Els met paragnost Nina   Ervaring van Els geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Lieve yuorah.
weer leuk je gesproken te hebben. Heb er veel aan.




Ervaring van Gerrit met paragnost Yuorah   Ervaring van Gerrit met paragnost Yuorah   Ervaring van Gerrit geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Dag Olga,

Zo blij dat je terug bent. Je bent echt een topper. Dank voor het prachtige consult.




Ervaring van Stefanie met paragnost Olga   Ervaring van Stefanie met paragnost Olga   Ervaring van Stefanie geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Esther
  Ervaring met paragnost Esther
 

Beste Esther, ik belde u een paar dagen geleden voor het eerst op. U vertelde meteen wat u zag en gaf zelfs bepaalde details door. Deze bleken allemaal te kloppen. Zelfs datgene wat u aangaf dat een vrouw een stoorzender is op relationeel gebied. Ik ben ermee aan de slag gegaan om dat weg te werken. Ik bel u weer op wanneer ik er klaar mee ben zodat u weer kunt kijken hoe u de situatie ziet.




Ervaring van C met paragnost Esther   Ervaring van C met paragnost Esther   Ervaring van C geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Esther  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Lieve Gazali, bedankt voor je steun.
Eindelijk iemand die mij begrijpt. In korte tijd vertelde je heel mijn leven plus de toekomst.
Ik heb vertrouwen in jou. Je zegt dat de situatie goed zal komen.
Het geeft me vertrouwen als ik je bel, dank je voor alle steun.
Ik ben heel tevreden met je uitleg. bedankt voor je hulp J.




Ervaring van Joanna met paragnost Gazali   Ervaring van Joanna met paragnost Gazali   Ervaring van Joanna geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Ellah
  Ervaring met paragnost Ellah
  Soms zoek ik me suf naar antwoorden en dan vraag ik het jou Ellah en dan ben ik weer een stuk wijzer. Ondanks al die voorspellingen die zijn uitgekomen, blijf ik af en toe onzeker. Met alle geduld vertel je mij dan weer wat je ziet en moet ik achteraf constateren dat de zorgen niet altijd nodig waren.
Dankjewel xx




Ervaring van Karin met paragnost Ellah   Ervaring van Karin met paragnost Ellah   Ervaring van Karin geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Olga
  Ervaring met paragnost Olga
  Olga, lieverd. Jij had het voor de 2de keer bij het rechte eind. Bedankt. Het was in dit geval heel fijn om al wat voorbereid te zijn. Spreek je gauw x.




Ervaring van Elise met paragnost Olga   Ervaring van Elise met paragnost Olga   Ervaring van Elise geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Gazali
  Ervaring met paragnost Gazali
  Medium Gazali is duidelijk en geeft goede raad en is loepzuiver gewoon een topper.
tot bels.




Ervaring van Ellen met paragnost Gazali   Ervaring van Ellen met paragnost Gazali   Ervaring van Ellen geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alena
  Ervaring met paragnost Alena
  Lieve Alena, ik belde je over de liefde. Out of the blue benoemde je dat ik een bedrag zou ontvangen van de belastingdienst. Ik was verbaasd kon het niet plaatsen. BD belde zojuist dat zij een fout hadden gemaakt en ik het bedrag zou terug ontvangen. Niet verkeerd. Nu de liefde nog. Rad van fortuin keert zoals je aangaf. Liefs, je collega uit dezelfde hometown.




Ervaring van A.  met paragnost Alena   Ervaring van A.  met paragnost Alena   Ervaring van A. geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sammy
  Ervaring met paragnost Sammy
  Hallo sammy

Wel bedankt voor je Reading !je zat er bonk op !en hopelijk krijg je gelijkt dat is iemand luisterde.
Kost je wel veel koffie mijn vragen.
Fijn weekend Rita.




Ervaring van Rita met paragnost Sammy   Ervaring van Rita met paragnost Sammy   Ervaring van Rita geplaatst op 31 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Sammy  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alena
  Ervaring met paragnost Alena
  Lieve Alena,

Weer had je gelijk zoals altijd. Alles op werkgebied is uitgekomen. Nu hij nog maar daar heb ik ook alle vertrouwen in, you just know. Ik bel je snel weer over het vervolg.

Lieffffssssss




Ervaring van D met paragnost Alena   Ervaring van D met paragnost Alena   Ervaring van D geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alena
  Ervaring met paragnost Alena
  Alena is mijn medium vriendin, een hart van goud en staat mij elke dag te woord als ik haar nodig heb, ze is 1 van de beste mediums die ik heb gesproken,is 1 dikke dikke aanwinst op deze hele lijn.




Ervaring van A & s  met paragnost Alena   Ervaring van A & s  met paragnost Alena   Ervaring van A & s geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Remon
  Ervaring met paragnost Remon
  Remon, zo dankbaar voor jouw consult. Je kon de situatie heel goed omschrijven en heel duidelijk invoelen op de persoon waar ik een date mee had en verklaren wat zich momenteel bij hem afspeelt en hoe ik vertrouwen kan blijven hebben. Ik heb hier ontzettend veel aan gehad en kan iedereen aanraden om jou te contacteren. Je bent een topper.
E.L.




Ervaring van E.L. met paragnost Remon   Ervaring van E.L. met paragnost Remon   Ervaring van E.L. geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Remon  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Lieverd
Ik moest op examen
Jij zei luister naar je zoon.
Hij weet de modules en leert jou.
Heb ik gedaan.
Alles lukte,
Ik ben geslaagd
Super blij
Magisch..met een 7
Vertrouwen dat ik ook meer kan dan ik dacht
Knuffel xxxxxxx




Ervaring van Angel met paragnost Louisa   Ervaring van Angel met paragnost Louisa   Ervaring van Angel geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Alena
  Ervaring met paragnost Alena
  Lieve Alena
Beide voorspellingen zijn uitgekomen wauwwww. Hartelijk dank en je hoort me gauw weer.
Groetjes van Ingrid




Ervaring van Ingrid met paragnost Alena   Ervaring van Ingrid met paragnost Alena   Ervaring van Ingrid geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Cassandra
  Ervaring met paragnost Cassandra
  Lieve Cassandra
Je bent echt mijn levende engel. Jouw voorspelling over me dochter is ook uitgekomen. Bedankt voor je adviezen en ook bedankt voor jou geduld en dat je altijd een luisterend oor biedt.
Dikke knuffel van I




Ervaring van I met paragnost Cassandra   Ervaring van I met paragnost Cassandra   Ervaring van I geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Beau
  Ervaring met paragnost Beau
  Hoi Beau, ik wil je hierbij ontzettend bedanken voor de steun die je mij hebt gegeven de afgelopen tijd in de moeilijke situatie rondom de instanties mbt mijn kinderen. Je heb met al die tijd aangegeven dat het goed zou komen en zoals het er nu naar uitziet gaat het ook goed komen. Je hebt mij helpende handvatten gegeven en geleerd met de situatie om te gaan en actie te blijven ondernemen om te vechten voor rechtvaardigheid. Je heldere inzichten kloppen altijd en je bent echt de beste op de lijn. Bedankt voor alles.




Ervaring van Mareille  met paragnost Beau   Ervaring van Mareille  met paragnost Beau   Ervaring van Mareille geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Patries
  Ervaring met paragnost Patries
  Patries, een topvrouw met een gouden hart en voorspellingen die altijd uitkomen.Top paragnoste met heel goede voorspellingen, komen ook daadwerkelijk uit.




Ervaring van Bea met paragnost Patries   Ervaring van Bea met paragnost Patries   Ervaring van Bea geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Louisa
  Ervaring met paragnost Louisa
  Dank voor jouw input. Het klopte als een bus. De neef heeft mij gebeld. Hij gaat wat opruimen en schoonmaken in het huis van zijn oom. Ook is hij in noodgevallen beschikbaar. Het is hem nu allemaal wat teveel. Ik had een heel fijn gesprek met hem. Liefs.




Ervaring van E met paragnost Louisa   Ervaring van E met paragnost Louisa   Ervaring van E geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Yuorah
  Ervaring met paragnost Yuorah
  Ik moet je echt bedanken Yuorah. Je bent een heel eerlijk medium die het zegt zoals het is.
Dank U wel voor het mooie consult. Liefs, Anna.




Ervaring van Anna met paragnost Yuorah   Ervaring van Anna met paragnost Yuorah   Ervaring van Anna geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Nina
  Ervaring met paragnost Nina
  Wat een engel, u bent zo rustgevend en eerlijk. Zo blij dat u op deze lijn werkt




Ervaring van Olivia met paragnost Nina   Ervaring van Olivia met paragnost Nina   Ervaring van Olivia geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Martin
  Ervaring met paragnost Martin
  In deze reading kreeg ik onmiddellijk een antwoord op mijn vraag, zonder ze gesteld te hebben. Heel erg straf wat hij doet. Alles wat hij me vertelde, was juist. Dankjewel Martin.




Ervaring van R met paragnost Martin    Ervaring van R met paragnost Martin    Ervaring van R geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Martin  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Biba
  Ervaring met paragnost Biba
  Lieve Biba
Je bent heel aangenaam om mee te praten. Je ziet de situatie klaar en duidelijk zoals die op dat moment is en je ziet de toekomst heel helder. Ik raad je heel erg aan. Veel Licht en Liefde. F




Ervaring van Faith met paragnost Biba   Ervaring van Faith met paragnost Biba   Ervaring van Faith geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Biba  


Ervaringen van bezoekers met paragnost MB Rhais
  Ervaring met paragnost MB Rhais
  MB, nogmaals bedankt voor de reading. Je bent een lieve vrouw en je had het echt raak met alles wat je vertelde. Je bent 5 sterren waard.




Ervaring van Nadia  met paragnost MB Rhais   Ervaring van Nadia  met paragnost MB Rhais   Ervaring van Nadia geplaatst op 30 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Romyna
  Ervaring met paragnost Romyna
  Bedankt voor je consult lieve Romyna, was weer top en super fijn je telefonisch nog te horen. Je kon weer alles netjes benoemen. Ik kon je nog net op tijd bedanken, mijn credits waren net op en daarom haakte het van zelf af sorry daarvoor. Dikke knuffel A. X




Ervaring van A. met paragnost Romyna   Ervaring van A. met paragnost Romyna   Ervaring van A. geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Mayela
  Ervaring met paragnost Mayela
  Open, eerlijk, recht door zee. Geeft details die niemand weten kan door een telefoon en het belangrijkste, oordeelt niet. Laat men eigen keuzes maken.

Top. Dankjewel,

Wendy




Ervaring van Wendy met paragnost Mayela   Ervaring van Wendy met paragnost Mayela   Ervaring van Wendy geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Mayela  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Paragnost-friesland.nl - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Paragnost-friesland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Paragnost-friesland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Paragnost-friesland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden